پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

نامه رهبر انقلاب به قالیباف درباره لایحه بودجه ۱۴۰۰

نامه رهبر انقلاب به قالیباف درباره لایحه بودجه ۱۴۰۰ معاون اول رئیس‌جمهور گفت: نامه‌ای خدمت مقام معظم رهبری نوشتم و مقداری مسائل بودجه را خدمت ایشان گفتم، سپس از دفتر ایشان زنگ زدند که پاسخ را آقا دادند که خطاب به آقای قالیباف بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 03
کد خبر: ۷۶۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران در رابطه با رد کلیات لایحه بودجه، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی از جمله کارهایی که می‌کند بررسی لایحه بودجه است. وقتی کلیات بودجه رد می‌شود یعنی نمایندگان مجلس، به خوبی نتوانستند بحث بودجه را مدیریت کنند.

 

جهانگیری عنوان کرد: ۶ بهمن ماه ساعت ۱۰:۳۰ صبح نامه‌ای خدمت مقام معظم رهبری نوشتم و مقداری مسائل بودجه را خدمت ایشان گفتم. ساعت یک و نیم یعنی دو ساعت و نیم بعد به ما از دفتر زنگ زدند که پاسخ را آقا دادند که خطاب به آقای قالیباف بود که به مسائل توجه شود. مدیریت این چنین است.

 

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: اگر بعد از همان نامه یک جلسه با دولتی‌ها گذاشته بودند مسائل حل می‌شد.

 

جهانگیری در پاسخ به سوالی در رابطه با اینکه آیا بایدن نمی خواهد فشار حداکثری دولت ترامپ را ادامه دهد؟ گفت: آنها در انتخاباتشان تمام حرف‌هایشان علیه ترامپ و سیستم قبلی بوده است، از جمله همین موضوع برجام که حتما اینها به تعهدات برمی‌گردند.

 

 

خبر به مرور تکمیل می شود...

منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده